Friday 27 March 2009

József Attila ltp

udapest, Ferencváros, IX. kerület, József Attila lakótelep, lakótelepek, Mária Valéria telep, panel, paneltelep, tömbházA József Attila lakótelepen, a nyomorúságos Mária Valéria szoci utódján tettünk látogatást. (a története itt elolvasható). A dicsőséges negyedik hely az index népszavazásán:

"A pesti oldal legjobb második világháború után épült lakótelepének jelölték a József Attilát. A dobogóhoz kevés, a tisztes helytálláshoz sok. A jó eredmény a metró közelségének, a viszonylag kevés panelnak és a sok-sok zöldterületnek köszönhető."

No, itt működik Magyarland legnevesebb sznobberképzője, a Buddhista Főiskola (pontosabban: Tan Kapuja Buddhista Főiskola), ahol a szadeszos-maszopos körökben (mikor még voltak ilyenek :))) egy időben igen népszerű, de mára elfelejtett Sickratman gondnokoskodott. Oszt ennyi.

Viszonylag kevés falfirka, a házfalakon nagy foltok tanúskodnak róla, h a helyiek az egyetlen hatékony módszerrel, a lefestéssel harcolnak az önkifejező hülyegyerekek ellen (khm, azé' reklámosokat is fingathatnák, pláné az illegalistákat). Lendületben a helyi MSZP falfirkás divíziója: "Cigány Orbán", "Bolond Torgyán".


Budapest, Ferencváros, IX. kerület, József Attila lakótelep, lakótelepek, Mária Valéria telep, panel, paneltelep, tömbházBudapest, Ferencváros, IX. kerület, József Attila lakótelep, lakótelepek, Mária Valéria telep, panel, paneltelep, tömbházIfjúmunkás utca, Csárdás köz, Egyetértés utca: a Kádár-kor utcanevekben megnyilvánuló népnemzeti prolizmusa. Zöldövezet jelleg, sok ún. lakópark megirigyelhetné a szellősségét (+liget a ltp mellett). A népi származék Dési-Huber kultusz egy Geszti Péter jellegű foschpumpába torkollott:

Művelő
DÉSI
Ház

éértitek, Dééési.

Budapest, Ferencváros, IX. kerület, József Attila lakótelep, lakótelepek, Mária Valéria telep, panel, paneltelep, tömbházBudapest, Ferencváros, IX. kerület, József Attila lakótelep, lakótelepek, Mária Valéria telep, panel, paneltelep, tömbházAz iskolaudvaron a kreatív hegesztő ablakrácsai, máris érdemes volt meglátogatni a telepet. A neves szemétimportőr, a Lidl is boltot nyitott az olcsó szart kedvelők árérzékenyek legnagyobb örömére.

A népiesch szekérkerékkel ellátott Grill nevű grillbódé nálunk speciel röhögőgörcsöt okozott, de el tudunk képzelni olyan kifinomult esztétát, aki sírógörcsöt kapna a látványától.

A magyar nép területfoglaló hajlandóságát a zöld illegálisan (?) kialakított, csak a tulaj(?) kulcsával nyitható parkolásgátlóval ellátott parkolókat észleltünk. A
gyanús ügyben írunk a ferencvárosi önkormányzatnak, denunciálunk egy jót.





View Larger Map

Metróállomások: Ecseri út, Pöttyös utca, Határ út

Már felfedezett lakótelepek: Gloriett, Füredi utcai, Wekerle
Régi képek: retronom.hu, lakótelepek Romániától Lengyelországig (blokkok)

1 comment:

  1. Sajnálhatod, hogy nem ott nőttél fel... :DDD
    És ez amúgy látszik is... :)))))

    ReplyDelete