Monday, 9 November 2009

Villa Toscana: erdőirtással egybekötve

Budai Parkerdő, Budapest, Erdőalja lejtő, fakivágás, III. kerület, Királylaki út, lakópark, pusztítás, Villa Toscana"Éljen úgy, ahogy mindig is szeretett volna - tökéletes harmóniában a természettel!
Villa Toscana - Villapark a város felett"


Nos, a tökéletes harmónia elérése érdekében elsősorban ki kell vágni az erdőt.

Bizonyára Ön is kíváncsi, hogy kik a felelősők a budai parkerdő elpusztításának/beépítéséért. Megmondjuk: senki sem ártatlan. Mindenki csak egy kis pénzt akar keresni, a tervező, a beruházó, a finanszírozó, a kivitelező és az önkormányzati Illetékes. És nem utolsó sorban: az is felelős, aki beköltözik az erdő helyén felhúzott házakba. Cinkosok mind. És cinkosok közt bűnös, aki néma.


Budai Parkerdő, Budapest, Erdőalja lejtő, fakivágás, III. kerület, Királylaki út, lakópark, pusztítás, Villa Toscana
III. kerület, Budapest, Királylaki út, Villa Toscana, lakópark, Erdőalja lejtő, pusztítás, fakivágás, Budai Parkerdő
III. kerület, Budapest, Királylaki út, Villa Toscana, lakópark, Erdőalja lejtő, pusztítás, fakivágás, Budai Parkerdő
Beruházó: Whitestone Investment, nevesítve: Györke Balázs, Ezer Rezső , Galfusz Norbert
Finanszírozó: Hipogroup Hypo Alpe-Adria Leasing Zrt.


A tájidegen, mediterrán lakópark reklámszövege:

"Mediterrán otthonok - természetes előnyök

A III. kerület zöldövezetében, erdővel határos kiváló adottságú telken fekszik a Villa Toscana. Azok számára épült, akik ragaszkodnak a természet közelségéhez, a madárcsiripeléshez, az erdei sétákhoz, a friss levegőhöz és a nappali ablakából szemük elé táruló csodálatos látványhoz.

III. kerület, Budapest, Királylaki út, Villa Toscana, lakópark, Erdőalja lejtő, pusztítás, fakivágás, Budai ParkerdőAz építészeti megoldásaiban, anyaghasználatában, színeiben mediterrán hangulatot árasztó lakópark valamennyi otthona kertkapcsolatos, így Ön figyelemmel kísérheti a természet legapróbb rezdüléseit is. A mindössze 8 darab 4 lakásos épületből, valamint egy ikerházból álló Villa Toscana változatos elrendezésű otthonokat kínál 50-től 160 négyzetméteres alapterületig."

honlap: kiralylaki.hu

cím: 1037 Budapest
Királylaki út 62 szám

No comments:

Post a Comment